Antwerps Dakbedrijf

AANNEMER DAKTERRAS

CONTACTEER ONS

AANNEMER DAKTERRAS

Kies voor optimale benutting van alle ruimtes die u binnen- en buitenshuis ter beschikking hebt en laat uw dak inrichtingen als daktuin of dakterras door Antwerps Dakbedrijf! Onze ervaren dakwerkers maken veelvuldig gebruik van de duurzame materiaalsoorten Bankirai en Bellinja.

U vraagt… wij zorgen ervoor!

U bent op zoek naar een aannemer dakterras? Wij leggen daktuinen en terrassen aan volgens uw wensen en vereisten. Dit kunnen dus zowel kleine daktuintjes zijn maar ook grote oppervlaktes, al dan niet met niveauverschillen. U kunt opteren voor het plaatsen van planten en struiken die volledig geïntegreerd worden in de structuur van uw daktuin. Ook een vijver behoort tot de mogelijkheden! Vraag gerust meer info!Verhoging van de waarde van uw woning

Wanneer u opteert voor een dakterras, dan wordt de nuttige oppervlakte van uw woning meteen uitgebreid. Dit resulteert zonder twijfel in meerwaarde voor het gebouw en dus een hogere opbrengst indien u uw woning mettertijd zelf wenst te verkopen of verhuren.

Een dakterras laten aanleggen: kies voor specialisten!

Een dakterras laten aanleggen regio Antwerpen dient met de grootste finesse te gebeuren. Anders loopt u het risico dat er bepaalde zaken niet volgens de regels van de kunst uitgevoerd zijn en u lekken of vochtproblemen binnenshuis krijgt. Neem dus geen risico en doe beroep op een ervaringsdeskundige die van aanpakken weet, namelijk Antwerps Dakbedrijf!

Diverse werken combineren

Bent u bezig met een totaalrenovatie van uw woning en zoekt u een aannemer die u kan bijstaan op vlak van dakrenovatie? Contacteer ons dan vrijblijvend voor een offerte dakwerken op maat. Onze jarenlange ervaring is voor onze dakwerkers de beste leerschool geweest waardoor ze elk project met de nodige vakkundigheid kunnen aanvatten. Naast het vernieuwen van uw dak zorgen wij eveneens voor de nodige gevelbekleding en plaatsing van gevelisolatie indien gewenst. Ook wanneer u een bestaand plat dak vernieuwen wil, kunt u op onze diensten een beroep doen. Afhankelijk van de budget mogelijkheden en uw persoonlijke voorkeuren zorgen wij in een mum van tijd voor een volledig nieuw dak.


Graag meer info gewenst of op zoek naar passend advies voor uw project? Bel of mail ons dan meteen!


Logo Antwerps Dakbedrijf

OVER ONS

Antwerps Dakbedrijf, een familiebedrijf met meer dan 29 jaar ervaring, biedt u de hoogste kwaliteit en expertise op het dak.

CONTACTGEGEVENS

Leliebaan 10
2160 Wommelgem
03 501 99 18
annick@antwerpsdakbedrijf.be