Antwerps Dakbedrijf

ANTWERPSE DAKWERKEN

CONTACTEER ONS

ANTWERPSE DAKWERKEN

Onze dakwerkers werken steeds in de regio om files te vermijden, tijd te winnen en dus kosten te besparen.

Time is money! Eén van de leuzen van het Antwerps Dakbedrijf. Om files te vermijden en daardoor tijd te winnen met als rechtstreeks gevolg geld besparen, kiest het Antwerps Dakbedrijf om te opereren in de regio Antwerpen. Dit biedt u alleen maar voordelen, als u op zoek bent naar een partner voor Antwerpse dakwerken!Specialist Koramic, Firestone en gecertificeerd ETERNIT topteam.

Dat het Antwerps Dakbedrijf niet zomaar één van de vele dakbedrijven is in uw regio voor Antwerpse dakwerken, wordt bewezen dat wij werken met vooraanstaande, gerenommeerde leveranciers. Dit zowel voor je zadeldaken en platte daken. Wij zijn partners van Koramic, Firestone, en het Eternit topteam.

We zetten deze drie bedrijven even op een rijtje, zodat je ze beter kunt leren kennen en zo de juiste keuze te maken.

Koramic

Koramic is de beste leverancier van keramische dakpannen, zowel voor een nieuw dak als voor een dakrenovatie. Ze hebben voor elk wat wils in huis. De beschikbare modellen van Koramic zijn verkrijgbaar voor elk dak met zijn specifieke hellingsgraad. De onderverdeling van de juiste dakpannen is verdeeld in dakpannen voor een vlak dak, een licht golvend dak en een golvend dak.Vergis je echter niet: een vlak dak is niet hetzelfde als een plat dak. Een vlak dak wordt wel degelijk met dakpannen gelegd. Bij een vlak dak worden platte keramische dakpannen gebruikt, waardoor het dak van jouw woning een vlak uitzicht krijgt.

Firestone

U kan bij ons terecht voor dakwerken Antwerpen, maar wij zijn ook gespecialiseerd in dakwerken EPDM AntwerpenFirestone is onze leverancier voor EPDM dakbedekkingen. EPDM dakbedekking biedt vele voordelen. Ze wordt geïnstalleerd zonder vlam, wat het risico op brand uitsluit. Daarnaast is EPDM is zeer duurzaam, en gaat het tot 40 jaar mee. Een EPDM dakbedekking vraagt weinig onderhoud en is bovendien milieuvriendelijk. Firestone is gecertificeerd met de ISO 14001 norm. Ook regenwater kan opgevangen en hergebruikt worden. Zeg nu zelf: allemaal voordelen, toch?

Eternit

Eternit is dan weer onze vaste leverancier voor het renoveren en plaatsen van leien daken. Eternit werkt met leien die een gepatenteerde coating hebben. Ontdek en bespreek met ons het fenomeen TECTA. De coating beschermt de leien tegen het opnemen van water en vocht, voorkomt schade en verkleuring. Kortom, TECTA biedt bescherming tegen extreme weersomstandigheden. Tot slot blijven ze er mooi uitzien.

Laat het duidelijk zijn. Het Antwerps Dakbedrijf werkt samen met sterke partners. Bespreek bij ons de mogelijkheden!


Bent u op zoek naar een partner voor dakwerken Antwerpen of dakrenovatie Antwerpen? Aarzel dan niet om contact op te nemen.


Logo Antwerps Dakbedrijf

OVER ONS

Antwerps Dakbedrijf, een familiebedrijf met meer dan 29 jaar ervaring, biedt u de hoogste kwaliteit en expertise op het dak.

CONTACTGEGEVENS

Leliebaan 10
2160 Wommelgem
03 501 99 18
annick@antwerpsdakbedrijf.be