Antwerps Dakbedrijf

DAKRENOVATIE ANTWERPEN

CONTACTEER ONS

DAKRENOVATIE ANTWERPEN

Bent u op zoek naar een partner voor dakrenovatie Antwerpen? Wanneer je beslist om een dakbedrijf onder de arm te nemen om je dak te laten renoveren, moet je eerst afwegen of je gaat voor een volledig nieuw dak of een dakreparatie. Daarbij moet je ook weten dat het begrip “dakrenovatie” heel wat meer inhoudt dan puur en alleen het dak op zich. Op je dak bevindt zich een schoorsteen, dakgoten, enzovoort. Wij, als gerenommeerd dakbedrijf, zijn van al deze markten thuis. Eens je een dakrenovatie hebt laten uitvoeren, moet je ook gaan nadenken over de dakisolatie. Bij hellende daken, en je wil de onderliggende ruimte nuttig gebruiken, gaat een dakrenovatie vaak gepaard met vloerisolatie.

Antwerps Dakbedrijf kan je helpen beslissen wat je best gaat doen met je dak. In de eerst plaats zal een van onze ervaren dakwerkers een inspectie komen uitvoeren om dan samen te beslissen wat nodig is en wat niet.Waarom kiezen voor Antwerps Dakbedrijf voor uw dakrenovatie Antwerpen?

Is de dakconstructie in zulke slechte staat en is de dakbedekking “opgeleefd”, dan zal er meestal overgegaan worden tot een volledige dakrenovatie. Dit is een taak voor een ervaren dakbedrijf zoals Antwerps Dakbedrijf, begin er liefst niet zelf aan. Uiteraard heeft dit een prijskaartje. De belangrijkste factoren die de kostprijs bepalen van je nieuwe dak zetten we even op een rijtje.

Uiteraard is de keuze van het materiaal een belangrijk onderdeel van de prijszetting. Je kan daar zo ver mee gaan als je wil, maar je kan ook besparen. Daarnaast zullen wij ook een offerte dakwerken opmaken, rekening houdend met de moeilijkheidsgraad van de werken. Een routineklus zal goedkoper zijn dan een klus waar een expert aan te pas komt. Dan, veelal wordt er gewerkt met een opgegeven prijs per vierkante meter. Ook de bereikbaarheid spreekt voor een groot deel mee.

We hebben het al kort aangehaald: een dakrenovatie betekent meer dan enkel en alleen het dak. Een goed dakbedrijf zal ook zorgen voor de regenpijpen en dakgoten. Ook je schoorsteen verdient de nodige aandacht.

Geniet van een dakrenovatiepremie!

Tot slot iets dat je zeker niet uit het oog mag verliezen is de dakrenovatiepremie voor je dak. De Vlaamse Overheid betaalt een flink deel van je renovatiewerken terug. Het gaat vooral over het afbreken en vervangen van je dakconstructie. Vernieuwen van je dakbedekking en aanbrengen van dakgoten en regenpijpen. Zelfs wanneer je bij een volledige renovatie kiest voor het plaatsen van dakramen of koepels, kan je premies krijgen. Doorgaans mag je rekenen op een premie van 20 tot 30% van de kosten.

Informeer je goed en werk samen met de ervaren dakwerkers van Antwerps Dakbedrijf. Wij staan je graag bij voor al uw Antwerpse dakwerken!


Hebt u vragen bij onze dienstverlening voor dakrenovatie Antwerpen of wenst u een offerte dakwerken op maat? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Ons ervaren team staat klaar om u met raad en daad bij te staan en zorgt daarnaast voor een optimale uitvoering van elke opdracht!


Logo Antwerps Dakbedrijf

OVER ONS

Antwerps Dakbedrijf, een familiebedrijf met meer dan 29 jaar ervaring, biedt u de hoogste kwaliteit en expertise op het dak.

CONTACTGEGEVENS

Leliebaan 10
2160 Wommelgem
03 501 99 18
annick@antwerpsdakbedrijf.be