Antwerps Dakbedrijf

DAKWERKEN ANTWERPEN

CONTACTEER ONS

DAKWERKEN ANTWERPEN

29 jaar ervaring

Het Antwerps Dakbedrijf is een familiebedrijf dat met zijn tweede generatie kan bogen op meer dan 29 jaar ervaring. Bent u op zoek naar een partner voor dakwerken Antwerpen? Onze ervaren dakwerkers kunnen alle dakwerken aan! Dit gaat van het leggen van de gepaste dakbedekking voor jouw woning tot dakisolatie, dakrenovatie Antwerpen en zelfs het plaatsen van Velux-ramen of het plaatsen van dakterrassen. Met het verzorgen van je gevelbekleding en zonnepanelen plaatsen door het Antwerps Dakbedrijf, maakt van ons een bedrijf dat ruime expertise en kwaliteit in huis heeft.Alle soorten daken

Er komen in het straatbeeld verschillende soorten daken voor. Naast zadeldaken, schilddaken, mansardedaken, lessenaarsdaken en tentdaken, zijn de meest voorkomende daken de zadeldaken en de platte daken. De dakwerkers van het Antwerps Dakbedrijf zorgen er voor dat – welk dak je ook hebt – alles piekfijn in orde is. Dit voor zowel dakwerken Antwerpen, als dakwerken in gemeenten rondom Antwerpen.

Zadeldaken zijn veel voorkomend doordat ze bij elke bouwstijl passen. Het dak bestaat uit twee vlakken die een omgekeerde V vormen. Als dakbedekking word meestal de klassieke dakpannen gebruikt. De dakwerkers van het Antwerps Dakbedrijf kunnen, naast de kleien-, beton-, of tegelpannen ook jouw dak bekleden met kunst- of natuurleien. Vraag naar de mogelijkheden of vraag een gratis en vrijblijvende offerte dakwerken aan!

Het Antwerps Dakbedrijf is op gebied van een plat dak vernieuwen gespecialiseerd in de zogenaamde EPDM-dakbedekking, dus ook voor dakwerken EPDM Antwerpen kunt u bij ons terecht! EPDM is hot. Het is een synthetisch rubber en een populaire dakbedekking. Het is een betaalbare dakbedekking en onze dakwerkers leggen deze koud aan. Dit in tegenstelling tot de klassieke roofing dakbedekking waar vuur bij te pas komt en dus zekere risico’s inhoudt. Een EPDM dakbedekking is zeer goed bestand tegen alle weersomstandigheden en zelfs geschikt voor het laten plaatsen van groendaken.

Groendaken

Het Antwerps Dakbedrijf gaat mee met de tijd. Naast het gespecialiseerd zijn in EPDM dakbedekking voor platte daken, zijn wij ook specialist in het aanbrengen van groendaken. Wie milieubewust is, of wil zorgen voor een duurzame oplossing, kiest voor een groendak. Bovendien kan je in verschillende steden en gemeenten een premie krijgen wanneer je een groendak laat plaatsen.

Naast het soort aanplanting op je groendak bestaat er een verschil tussen een intensief groendak en een extensief groendak. Een intensief groendak komt het meeste voor in grote steden of bedrijfsgebouwen. Door een laag van circa 15cm aan te leggen, kan je op je dak een daktuin laten aanleggen. Wist je dat zelfs struiken en bomen plaatsen een mogelijkheid is?

Nochtans komen extensieve groendaken meer voor. Waarom? Deze variant vraagt veel minder onderhoud in tegenstelling tot een intensief groendak. Je kan op je extensief groendak vetplanten, kruiden of gewoon gras aanbrengen

Een ander voordeel van een groendak is dat de begroeiing zorgt voor een buffer tegen vocht en regen. Je riolering wordt daardoor minder belast. Een groendak zorgt ook voor een uitstekende isolatie. Groendaken laten plaatsen door het Antwerps Dakbedrijf is zeker het overwegen waard!


Hebt u vragen bij onze dienstverlening of wenst u een offerte dakwerken op maat? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Ons ervaren team staat klaar om u met raad en daad bij te staan en zorgt daarnaast voor een optimale uitvoering van elke opdracht!


Logo Antwerps Dakbedrijf

OVER ONS

Antwerps Dakbedrijf, een familiebedrijf met meer dan 29 jaar ervaring, biedt u de hoogste kwaliteit en expertise op het dak.

CONTACTGEGEVENS

Leliebaan 10
2160 Wommelgem
03 501 99 18
annick@antwerpsdakbedrijf.be