Antwerps Dakbedrijf

DAKWERKEN EPDM ANTWERPEN

MEER INFORMATIE

DAKWERKEN EPDM

Bent u op zoek naar een dakbedrijf voor dakwerken EPDM Antwerpen? Dan is het Antwerps Dakbedrijf zonder twijfel de geschikte partner voor u! Als gerenommeerd dakbedrijf kan u bij ons terecht voor de plaatsing van uw EPDM.

EPDM is een synthetisch rubber dat vandaag de dag veelvuldig gebruikt wordt als dakbedekking voor platte daken. Zowel bij nieuwbouw als bij renovatieprojecten wordt deze materiaalsoort aangewend om tot een perfect, waterdicht dak te komen.Wat is EPDM?

EPDM is de verzamelnaam voor synthetische rubbers die ethyleen, propyleen en dieen-monomeer als kernbestanddelen hebben. Klinkt dit als Chinees voor u? Geen nood want dit zal zonder twijfel voor velen zo zijn. Kort samengevat is EPDM het jongste maar iets veelzijdiger broertje van Roofing, die iedereen ongetwijfeld zal kennen.

EPDM is geen natuurproduct maar een labocreatie die men verkrijgt door etheen, propeen en een dieen (onverzadigde koolwaterstof met twee dubbele bindingen) te polymeriseren. Dat polymeer wordt vervolgens gevulkaniseerd en dit levert een rubber op.

Waarom kiezen voor EPDM?

EPDM is een betaalbare materiaalsoort die koud kan geplaatst worden. Bovendien is het recycleerbaar en dus ideaal voor wie nauw met het milieu begaan is. Daarnaast is EPDM een flexibele materiaalsoort die voor diverse toepassingen kan gebruikt worden.

Antwerps Dakbedrijf zorgt voor perfecte plaatsing van uw EPDM

Ook in EPDM zijn diverse merken beschikbaar. Het is belangrijk om te kiezen voor kwaliteit want anders kan het zijn dat de duurzaamheid veel te wensen over laat. Onze dakwerkers te Antwerpen zorgen bovendien voor een perfecte en correcte plaatsing zodat u jarenlang, zorgeloos kunt genieten van uw plat dak. Kies voor Antwerps Dakbedrijf als uw professionele partner voor dakwerken EPDM Antwerpen!


Hebt u vragen betreffende uw nieuwbouw- of renovatieproject? Weet u niet goed welke dakbedekking te kiezen? Of moet uw dak gerenoveerd worden en vraagt u zich af wat dit allemaal gaat kosten? Neem dan vrijblijvend contact op met het Antwerps Dakbedrijf en wij doen al het mogelijke om u het beste advies te geven. Onze ervaren medewerkers weten perfect wat mogelijk is op vlak van renovatie en nieuwbouw en zij zullen u dan ook tot in de puntjes kunnen uitleggen wat voor u het ideale scenario is. Daarnaast kan u ook een offerte dakwerken op maat aanvragen!


Logo Antwerps Dakbedrijf

OVER ONS

Antwerps Dakbedrijf, een familiebedrijf met meer dan 29 jaar ervaring, biedt u de hoogste kwaliteit en expertise op het dak.

CONTACTGEGEVENS

Leliebaan 10
2160 Wommelgem
03 501 99 18
annick@antwerpsdakbedrijf.be