Antwerps Dakberijf

DAKWERKERS MET 26 JAAR ERVARING

CONTACTEER ONS

DAKWERKERS ANTWERPEN

De ruime ervaring en expertise van onze dakwerkers staat garant voor een correcte, vlotte en betaalbare uitvoering van elk project. Als gerenommeerd Antwerps Dakbedrijf maken we gebruik van de beste materiaalsoorten zonder dat dit betekent dat uw eindfactuur gigantisch hoog moet zijn. Onze prijs/kwaliteit verhouding is optimaal, rekening houdend met uw wensen en beschikbaar budget voor dakwerken Antwerpen.Alle soorten daken

Antwerps Dakbedrijf heeft ervaring in het plaatsen en vernieuwen van alle soorten daken. Dus zowel hellende als platte daken behoren tot de mogelijkheden. Wanneer u opteert om Antwerpse dakwerken te laten uitvoeren, bent u bij ons aan het juiste adres.

Plat of hellend

Iedereen die zijn of haar plat dak wil vernieuwen in de regio Antwerpen of van plan is een nieuw dak te laten plaatsen kan bij ons terecht. De optimale dienstverlening die wij u bieden en de zeer aantrekkelijke prijzen, zorgen ervoor dat u zonder twijfel voor Antwerps Dakbedrijf kiest. Wij zijn gespecialiseerd in dakwerken EPDM Antwerpen. Daarom wordt er vaak gewerkt met EPDM voor de afwerking van platte daken. Dit product zorgt voor een goede afwerking en is bovendien makkelijk te gebruiken voor elke constructies, zowel bij particulieren als bij bedrijven. Wilt u uw plat dak vernieuwen of bent u op zoek naar een partner voor dakrenovatie Antwerpen? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! We garanderen u een snelle en correcte afhandeling!

Isolatie

Het isoleren van uw dak gebeurt door onze ervaren dakwerkers uit Antwerpen. Deze specialisten zorgen voor een perfecte plaatsing van elke isolatiesoort zodat u optimaal kunt besparen op uw energiefactuur. Want via het dak gaat de meeste warmte verloren en isolatie zorgt ervoor dat dit perfect kan tegengehouden worden.

Renovatie of nieuw dak

Wie een keuze dient te maken tussen dakrenovatie of een volledig nieuw dak komt vaak in discussie met zichzelf of familieleden. Men vraagt zich af of het niet voordeliger is om het dak te laten renoveren in plaats van een volledig nieuw dak te moeten plaatsen. Het antwoord hierop is kort maar kordaat. Zowel een volledig nieuw dak als renovatie bieden tal van voordelen. Wat voor u het beste zal uitkomen dient vooraf geanalyseerd te worden en hiervoor kunt u terecht bij Antwerps Dakbedrijf. Onze gespecialiseerde dakwerkers zullen met de nodige finesse uw project bekijken en u gericht advies geven.


Heeft u interesse in onze diensten en wenst u een offerte dakwerken op maat te ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op met het Antwerps Dakbedrijf en wij doen al het mogelijke om u het beste advies te geven.


Logo Antwerps Dakbedrijf

OVER ONS

Antwerps Dakbedrijf, een familiebedrijf met meer dan 29 jaar ervaring, biedt u de hoogste kwaliteit en expertise op het dak.

CONTACTGEGEVENS

Leliebaan 10
2160 Wommelgem
03 501 99 18
annick@antwerpsdakbedrijf.be