Antwerps Dakbedrijf

GEVELBEKLEDING

BESCHERMING MUUR

GEVEL BEKLEDING

Wij zijn gespecialiseerd in gevelrenovatie met gevelbekleding

Het plaatsen van een leien gevelbekleding beschermt de muur tegen slagregen. Gevelbekleding is ook een alternatief voor een gewone stenengevel. Voordelen van gevelbekleding is dat deze doorgaans veel sneller geplaatst kan worden dan een klassieke gevel. ook de gevel kan terzelfdertijd geïsoleerd worden.

Gevelbekleding met natuurleien

Bij hevige en snel op elkaar volgende regenbuien kan het water zo diep in de muur dringen dat het tot bij de binnenmuur geraakt. Slechte afdichting boven ramen en deuren kunnen ook vochtproblemen veroorzaken. Het plaatsen van leien is de oplossing voor uw vochtproblemen omdat leien geen water doorlaten.

Gevelbekleding met cederhout

Ceder is een natuurlijke houtsoort die een beschermende grijze film vormt na enige tijd.

Gevelbekleding met Eternit sidings

Sidings gevelstroken van Eternit zorgen voor een duurzame bescherming van de meest uiteenlopende gevels. Deze hoogwaardige decoratieve vezelcementstroken verlenen elk bedrijfsgebouw of woning, modern of klassiek, een eigentijds karakter. Het oogt elegant is kleurig en creatief. Onze dakwerkers kunnen deze zowel horizontaal als verticaal plaatsen. De Eternit Sidings zijn verkrijgbaar in diverse structuren en kleuren.

Waarom kiezen voor sidings?
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Water en vorstbestendig
  • Brandveilig
  • Milieuvriendelijk
  • Rot niet

PROJECT

GEVEL BEKLEDING

Voor
Na
Logo Antwerps Dakbedrijf

OVER ONS

Antwerps Dakbedrijf, een familiebedrijf met meer dan 29 jaar ervaring, biedt u de hoogste kwaliteit en expertise op het dak.

CONTACTGEGEVENS

Leliebaan 10
2160 Wommelgem
03 501 99 18
annick@antwerpsdakbedrijf.be