Antwerps Dakbedrijf

OFFERTE DAKWERKEN

CONTACTEER ONS

OFFERTE DAKWERKEN

Bent u op zoek naar een ervaren specialist in dakwerken en wenst u graag een offerte dakwerken op maat? Dan is het Antwerps Dakbedrijf zonder twijfel de geschikte partner voor al uw dakwerken, dakrenovatie, gevelbekleding of dakisolatie in en rondom Antwerpen.

Antwerps Dakbedrijf is een familiebedrijf met meer dan 29 jaar ervaring in diverse dakwerken regio Antwerpen. Onze ruime ervaring en een gemotiveerd team zorgt voor optimale kwaliteit bij alle dakwerken.Specialiteiten

Wij zijn als gerenommeerd dakbedrijf in Antwerpen gespecialiseerd in allerlei dakwerken, dakrenovatie en het plaatsen van nieuwbouwdaken. Zowel het plaatsen en vernieuwen van hellende en platte daken behoort tot onze dagelijkse activiteiten. Houdt u van het milieu en wenst u een dak dat optimaal bijdraagt aan de “ecologische voetafdruk”? Neem dan vrijblijvend contact op voor het plaatsen van een groendak!

Ook dakisolatie, plaatsing van dakkoepels en gevelbekleding behoort tot de opties.

Herstellingen

Hebt u een dakkoepel of velux die dringend hersteld moet worden? Contacteer dan Antwerps Dakbedrijf en ontdek de optimale service die ervoor zorgt dat u, ook bij dringende zaken, optimaal geholpen wordt. U kan ook steeds online een offerte dakwerken aanvragen, voor zowel dakwerken Antwerpen (dakwerken EPDM Antwerpen) als dakrenovatie Antwerpen.

Het belang van een goed dak

Een goed dak is cruciaal voor bescherming van uw woning! Kou, regen, wind of storm zullen namelijk meestal eerst uw dak aantasten en hier ook de nodige sporen nalaten. Wanneer u op dit moment kunt genieten van een stevig en duurzaam dak, dan zult u zonder twijfel in de wolken zijn! Bovendien zorgt een stevig dak en eventuele bijhorende isolatie voor minder energieverbruik. Investeren in uw dak biedt dus enkel maar voordelen!

Plat of hellend

Voor velen is het moeilijk om te kiezen tussen een plat of hellend dak. Beiden bieden nochtans tal van voordelen die zeker het overwegen waard zijn. Zo is een plat EPDM dak esthetisch aantrekkelijker en biedt het bovendien de optie om een extra terras te voorzien. Negatief is het feit dat er vaak wat op blijft staan, waardoor de duurzaamheid soms iets minder is dan bij hellende daken. Een plat dak wordt gehanteerd bij zowel moderne als klassieke woningen, maar toch zijn er meer en meer mensen die enkel kiezen voor een plat dak indien het om een moderne woning gaat en niet om de klassiekere bouwvormen. Wilt u uw plat dak vernieuwen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Antwerps Dakbedrijf staat u graag bij met raad en daad om tot een perfect eindresultaat te komen. Zowel nieuwbouw als renovatie behoren tot de mogelijkheden.


Wenst u een offerte dakwerken op maat of hebt u vragen bij onze dienstverlening? Aarzel dan niet om contact op te nemen! Ons ervaren team staat klaar om u met raad en daad bij te staan en zorgt daarnaast voor een optimale uitvoering van elke opdracht.


Logo Antwerps Dakbedrijf

OVER ONS

Antwerps Dakbedrijf, een familiebedrijf met meer dan 29 jaar ervaring, biedt u de hoogste kwaliteit en expertise op het dak.

CONTACTGEGEVENS

Leliebaan 10
2160 Wommelgem
03 501 99 18
annick@antwerpsdakbedrijf.be